Om

Dr. Agata Bohlin


Derma Unit ägs och drivs av hudläkare Agata Bohlin, specialist inom dermatologi, estetisk medicin, och dykerimdicin. 


Dr. Agata Bohlin blev legitimerad läkare 2011 och har arbetat som läkare både i Sverige och Finland. Fullföljde sin specialistläkarutbildning inom hudsjukdomar på Hudkliniken Hallands sjukhus och arbetar sedan 2019 på Diagnostiskt Centrum Hud i Göteborg.

Dr. Agata Bohlin har flera års erfarenhet inom estetisk medicin som injektionsbehandlingar, trådlyft, laser och kemisk peeling, samt håller sig ständigt uppdaterad genom nationella och internationella kurser och kongresser inom hudsjukdomar och estetiska behandlingar.

Dr. Agata Bohlin har också ett stort intresse för hudtumörer och hudkirurgi.

Medlem i Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi (SSDV), och European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), certifierad av Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige (REBS) och innehar Guld certifikat från Mareli Medical.


Dr. Agata Bohlin har avtal med Västra Götalandsregionen vilket innebär att man kan bli remitterad direkt till Dr. Bohlin på Diagnostiskt Centrum Hud i Göteborg och betalar normal landstingstaxa för sitt besök. Det går också bra att skriva en egenremiss. Det innebär att du som lider av en hudsjukdom som exempelvis psoriasis, eksem, akne, eller du som önskar kontroll av dina födelsemärken eller misstänker en hudtumör är välkommen att söka inom ramen för landstingavtalet. 


EDTC-certifierad dykläkare.

Dr. Agata Bohlin


  • Specialistläkare inom dermatologi
  • Specialistläkare inom estetisk medicin
  • EDTC-certifierad dykläkare

 

Vad behöver du?


Oavett om du är i behov av hudsjukvård, estetisk behandling eller undersökning för dykning så kan vi hjälpa dig!

Diagnostiskt Centrum Hud i Göteborg är en hudklinik för alla typer av hudsjukdomar. Här utförs diagnostik och behandling av hudtumörer, samt utredning och behandling av hudsjukdomar såsom akne, rosacea, eksem och psoriasis.

Dr Agata Bohlin har avtal med Västra Götalandsregionen, dvs vanlig patienttaxa och frikort gäller för alla patienter.

Hit kan du kommer via remiss från din vårdcentral eller annan instans. Men det går också bra att skriva en egenremiss.